Aanvullend aanbod

Aanvullend aanbod 2020-04-23T06:25:49+00:00
Ons volledige aanbod:

typtientwee

Leer blind typen op een speelse en kindvriendelijke manier. Voor kinderen met of zonder leer- of ontwikkelingsmoeilijkheden. Er worden verschillende leerkanalen aangeboden (vb. auditief, visueel, tactiel, …). Zo vindt elk kind een manier die hem/haar aanspreekt. Het automatiseren van de verschillende toetsen verloopt dankzij deze methode bij de meeste kinderen spontaan. Typsnelheid is tijdens de aanleerfase niet belangrijk. Kinderen met dyspraxie, dyslexie, ASS, … lopen hierdoor minder snel tegen frustraties aan.

Leren typen wordt aangeleerd in 10 lessen van 1 uur. Dit kan in kleine groepjes of individueel.

Kostprijs:

  • Groep: 200 euro voor het hele lessenpakket (incl. cursusmateriaal en typdiploma)
  • Individueel: 300 euro voor het hele lessenpakket (incl. cursusmateriaal en typdiploma)
INSCHRIJVEN

Kinderyoga

In een wereld van ‘moeten’, biedt kinderyoga een moment van rust. Kinderyoga is een combinatie van yoga en spel waarin plezier voorop staat. Met yoga komen kinderen heel makkelijk in contact met zichzelf, voelen zich vrij en ervaren geen druk, geen verwachtingen, geen prestatiedrang

Elke les kan ingestapt worden.

Kostprijs:

  • Enkele les: 7 euro
  • 10-beurtenkaart: 63 euro (6 maanden geldig)
INSCHRIJVEN

Babymassage is de perfecte manier om je baby te laten ontspannen en daarbij jullie band te versterken. Massage geeft rust, helpt bij onrust en krampjes, … Dit kan bij baby’s vanaf 6 weken tot en met 6 maanden.

In twee sessies van 1 uur wordt de massage aangeleerd en is er tijd voor vragen, tips, …

Kostprijs:

  • 60 euro voor het hele lessenpakket
INSCHRIJVEN

huiswerkbegeleiding

Bij huiswerkbegeleiding krijgt het kind ondersteuning in het maken van zijn huistaken en met het voorbereiden van toetsen. Ook begeleiding in studiemethode is mogelijk. In samenspraak met ouders en kind wordt de hulpvraag gesteld. Het kind brengt eigen schoolboeken mee en hiermee gaan we aan de slag. Er wordt steeds gewerkt op klasniveau.

De duur van de begeleiding wordt bepaald in onderling overleg.

Kostprijs:

  • 45 euro per uur
INSCHRIJVEN