Eveline Dullers

Eveline Dullers

zaakvoerster en kinesitherapeute

Eveline is in 2011 afgestudeerd als kinesitherapeute met als specialisatie pediatrische revalidatie. Meteen na haar studies is ze terecht gekomen in een toffe multidisciplinaire praktijk waar ze voornamelijk psychomotorische therapie geeft. Daarnaast is ze ook werkzaam in het Sint-Gerardus Instituut te Diepenbeek op de afdeling volwassenen, waar zij vooral instaat voor de neuromotorische revalidatie van personen met een fysieke beperking. Tijdens haar studies droomde Eveline al van een eigen praktijk. Na 6 jaar is het tijd om de vleugels uit te slaan en Praktijk Pienter op te richten. Eveline heeft een passie voor het werken met kinderen. Een kind vertrouwen doen krijgen in hun eigen kunnen en hun welbevinden vergroten, is haar grootste drijfveer.

Gevolgde opleidingen en specialisaties:

 • Psychomotoriek bij kinderen
 • Coach TypTienTwee en 2hands4kids typen
 • Reflexintegratie (Masgutova methode)
 • Brain Gym
 • Sherborne
 • Babymassage
 • Kinderyoga docent
 • Therapeutische kinderyoga
 • Bodymap
 • Pre- en postnatale begeleiding voor zwangeren

Zoë Paps

Zoë Paps

logopediste

In 2013 studeerde Zoë af als logopediste. Na haar stage, startte ook Zoë onmiddellijk als zelfstandig logopediste in een multidisciplinaire praktijk. Om meer inzicht te krijgen in de werking van scholen en visie van leerkrachten, schoolde ze zich bij tot leerkracht lager onderwijs. Zo kwam ze bij Eureka Onderwijs terecht, waar ze heel wat ervaring opdeed bij kinderen met ernstige leerstoornissen. Naast haar werk in onze praktijk, staat Zoë deels zelf in de klas en geeft ze deels extra ondersteuning aan zorgleerlingen. Als leerkracht en logopediste begrijpt ze dus als geen ander dat er in elk kind een ster schuilt, zolang het maar de kans krijgt om te stralen. Binnen haar begeleiding werkt ze hier dan ook stap voor stap naartoe.

Jill Vandebrouck

kinesitherapeute

In 2019 studeerde Jill af als kinesitherapeute met als afstudeervariant pediatrie. Tijdens haar opleiding liep ze stage bij praktijk Pienter, waar ze veel bijleerde over psychomotoriek bij kinderen. Al snel merkte ze dat dit haar erg interesseerde en hier verder in wou gaan. Daarnaast werkt ze ook in een kinepraktijk te Kuringen, waar ze volwassenen behandelt. Dit om de combinatie met de opleiding osteopathie mogelijk te maken. Het geeft haar voldoening kinderen te zien groeien in hun vaardigheden die voorheen als moeilijkheden werden ervaren.

Gevolgde opleidingen en specialisaties:
 • Psychomotoriek bij kinderen (i.o.)
 • Osteopathie (i.o.)

Jitse Smeyers

kinesitherapeute

In 2019 studeerde Jitse af als kinesitherapeute in het musculoskeletale gebied met afstudeerrichting manuele therapie. Door haar interesse in de anatomie en de werking van het menselijk lichaam was dit een logische keuze. Al snel werd duidelijk dat ze heel graag werkt met de jongsten onder ons. Zo studeerde ze in 2020 eveneens af als kinderkinesitherapeute. Tijdens haar opleidingen liep ze stage in verschillende settings, waaronder het bijzonder lager onderwijs en het UZ Leuven. Ook deed ze in de zelfstandige praktijk heel wat ervaring op in het psychomotorische domein. Ze wil kinderen helpen groeien naar de beste versie van zichzelf. Haar motto: “alles wat je wil, kan je”.

Gevolgde opleidingen en specialisaties:
 • Pre- en postnatale begeleiding voor zwangeren (i.o.)

Iris Decabooter

logopediste

Iris is in 2015 afgestudeerd als logopedist en in 2018 behaalde ze een master in de pedagogische wetenschappen. Als pedagoog deed ze stage aan de Universiteit  van Hasselt op de dienst studieadvies- en studiebegeleiding waarbij ze ervaring opdeed in het begeleiden van studenten met onder andere studiemoeilijkheden. Iris werkt ook deeltijds als onderwijskundige aan de Universiteit van Hasselt naast haar zelfstandige activiteit in de praktijk. In het begeleiden van kinderen legt Iris haar focus op het stimuleren van het zelfvertrouwen van het kind zodat ze vooruitgang boeken en sterker in hun schoenen staan.

Ine Geelen

logopediste

Ine studeerde af in 2015 als logopediste. Ze startte onmiddellijk op zelfstandige basis in een groepspraktijk voor logopedie. Hier kon ze zich verdiepen in verschillende logopedische stoornissen. Haar grote passie is communicatie waardoor ze zich gespecialiseerd heeft in de stotter- en stemproblematiek. Dit zowel voor kinderen als volwassenen.  Met veel enthousiasme stimuleert zij jong en oud en werkt aan hun zelfvertrouwen. 

Gevolgde opleidingen en specialisaties:

 • Postgraduaat vloeiendheidsstoornissen
 • Oromyofunctionele therapie
 • Postgraduaat stemstoornissen
 • Manuele faciliatie van de larynx

Lisah Wille

psychologe

Lisah is in 2017 afgestudeerd als master in de psychologie, optie kinderen en jongeren. Na haar studies is Lisah vrij snel kunnen beginnen in het CAR (Centrum voor Ambulante Revalidatie) te Tienen. Hier werkt ze met peuters, kleuters en lagere schoolkinderen die een ontwikkelingsachterstand of een diagnose ASS of ADHD hebben en staat ze in voor zowel diagnostisch onderzoek als voor begeleiding van de kinderen en hun ouders. Daarnaast is Lisah in 2017 ook gestart als zelfstandige in bijberoep, waar ze kinderen, jongeren en hun ouders omwille van diverse moeilijkheden (autisme, ADHD, emotieregulatie, sociale vaardigheden en spelvaardigheden, (faal-)angst, algemene ontwikkelings- en opvoedingsproblemen, levensfaseproblemen…) begeleidt. Lisah hanteert een enthousiaste, warme en persoonlijke aanpak om het welbevinden van kinderen te vergroten via spel en gesprek.

Gevolgde opleidingen en specialisaties:

 • Postgraduaat psychodiagnostiek rond intelligentie, ontwikkelingsstoornissen (vooral ADHD en ASS), opvoeding en gezin.
 • ADOS-opleiding om autisme in kaart te brengen
 • Vormingsdagen rond problematieken zoals ADHD, ASS, sociale vaardigheden en ondersteuning van jonge kinderen en hun ouders (Infant Mental Health)