Over ons

Over ons 2018-01-08T08:13:52+00:00

Eveline Dullers

Eveline Dullers

zaakvoerster en kinesitherapeute

Eveline is in 2011 afgestudeerd als kinesitherapeute met als specialisatie pediatrische revalidatie. Meteen na haar studies is ze terecht gekomen in een toffe multidisciplinaire praktijk waar ze voornamelijk psychomotorische therapie geeft. Daarnaast is ze ook werkzaam in het Sint-Gerardus Instituut te Diepenbeek op de afdeling volwassenen, waar zij vooral instaat voor de neuromotorische revalidatie van personen met een fysieke beperking. Tijdens haar studies droomde Eveline al van een eigen praktijk. Na 6 jaar is het tijd om de vleugels uit te slaan en Praktijk Pienter op te richten. Eveline heeft een passie voor het werken met kinderen. Een kind vertrouwen doen krijgen in hun eigen kunnen en hun welbevinden vergroten, is haar grootste drijfveer.

Gevolgde opleidingen en specialisaties:

 • Psychomotoriek bij kinderen
 • TypTienTwee coach
 • Reflexintegratie (Masgutova methode)
 • Brain Gym
 • Sherborne
 • Babymassage
 • Kinderyoga docent
 • Therapeutische kinderyoga
 • Bodymap

Zoë Paps

Zoë Paps

logopediste

In 2013 studeerde Zoë af als logopediste. Na haar stage, startte ook Zoë onmiddellijk als zelfstandig logopediste in een multidisciplinaire praktijk. Om meer inzicht te krijgen in de werking van scholen en visie van leerkrachten, schoolde ze zich bij tot leerkracht lager onderwijs. Zo kwam ze bij Eureka Onderwijs terecht, waar ze heel wat ervaring opdeed bij kinderen met ernstige leerstoornissen. Naast haar werk in onze praktijk, staat Zoë deels zelf in de klas en geeft ze deels extra ondersteuning aan zorgleerlingen. Als leerkracht en logopediste begrijpt ze dus als geen ander dat er in elk kind een ster schuilt, zolang het maar de kans krijgt om te stralen. Binnen haar begeleiding werkt ze hier dan ook stap voor stap naartoe.

Evie Moonemans

kinesitherapeute

Evie is in 2016 afgestudeerd als kinesitherapeute met als specialisatie pediatrische revalidatie. Vervolgens heeft ze een extra specialisatie in de sportkinesitherapie afgerond in 2017. Tijdens haar studie heeft ze stage gedaan bij Eveline en veel geleerd over psychomotorische therapie bij kinderen. Deze stage vormde de basis voor werken bij Praktijk Pienter! Naast het werken hier, werkt Evie ook in een kinepraktijk in Neerpelt, waar ze zowel therapie geeft aan kinderen als volwassenen.
Met heel veel enthousiasme en motivatie zet Evie zich in om alle kinderen te laten ontwikkelen op hun eigen niveau en ze iedere keer weer een stapje vooruit te laten gaan.

Elien Degens

logopediste

Elien studeerde af in 2014 als logopediste. Ze startte op zelfstandige basis in een groepspraktijk voor logopedie, waar ze zich kon verdiepen in allerhande logopedische stoornissen. Deze ervaring gaf haar de kans om zich op een aantal specifieke domeinen toe te spitsen: oromyofunctionele therapie, taalstoornissen en stem- en articulatieproblematieken. Naast haar zelfstandige activiteit werkt Elien ook in KIDS Hasselt, waar ze voornamelijk therapie geeft aan kinderen met ontwikkelingsdysfasie en/of een auditieve beperking. Tijdens de logopedische sessies streeft ze er naar om de talenten van elk kind te benutten om zo positieve resultaten te bekomen. Haar voornaamste sterktes zijn motivatie en gedrevenheid.
 
Gevolgde opleidingen en specialisaties:
 • Oromyofunctionele therapie
 • Mind The Voice (stemtraining)
 • Fonologische therapie bij moeilijk verstaanbare kinderen
 • Vlaamse gebarentaal
 • TypTienTwee coach